Våra tjänster

Järvadörren är vårt eget mönsterskyddade varumärke som vi under lång tid utvecklat med fokus på magnetlåsning i flerfamiljshus. Järvadörren är certifierad enligt ISAD.

Läs mer.

Vår specialitet är att custom-bygga entrépartier i ek och stålprofil, både i stål och rostfritt. Våra entrépartier kan göras enligt kraven för ISAD.

Läs mer.

Vi monterar stål/branddörrar i en mängd olika utföranden och modeller, även med magnetlåsning (Järvadörren). Vi kan även specialtillverka dörrar efter önskemål. Ståldörrar kan göras enligt kraven för ISAD.

Läs mer.

Serviceavtal

För att säkerställa lång livstid med fullgod funktion erbjuder vi serviceavtal för samtliga dörrar. Kontakta oss för offert.

Vi tillverkar alla sorters grindar, både med magnetlåsning och konventionell låsning.

Läs mer.

Våra brytskydd är utvecklade med lång erfarenhet av inbrottsskador och vi lämnar unika garantier på våra brytskyddande produkter. Alla våra brytskydd uppfyller kraven för ISAD.

Läs mer.

Vårt nyutvecklade modulsystem i 2mm-plåt som kan anpassas efter de flesta höjder och bredder. Ett säkrare alternativ till de gamla trä- och masonitskåpen som sitter i de flesta källarutrymmen.

Läs mer.

Dörrinventering

I samarbete med certifierade säkerhetskonsulter kan vi erbjuda dörrinventering för att säkerställa att rätt åtgärder görs för ökad trygghet och lägre förvaltningskostnader.