Entrépartier

Efter 35 års erfarenhet av att tillverka dörrar har vår specialitet blivit att skräddarsy entrépartier. Med våra egna mönsterskyddade gångjärn som vi lämnar 10 års funktionsgaranti på, som dessutom är fullt renoveringsbara, skapar vi en produkt med lång hållbarhet och funktionalitet. Vi har stor erfarenhet av att arbeta i byggnader med stort kulturhistoriskt värde där säkerheten är viktig utan att vara iögonfallande och där säkerhetsklassat glas i olika nivåer ofta förekommer. 

Vi tillverkar entrépartier i stål, rostfritt stål och ek, samt aluminium tillsammans med samarbetspartners. Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av glas, från vanligt glas till hög säkerhetsklass. Vi är även certifierade att bygga brandklassade dörrar och fönster upp till El 120 samt de flesta inbrotts- (RC3 och RC4), explosions- och skottskyddsklasser.

Se fler utföranden på våra entrépartier i vårt bildgalleri

Nytt entréparti utan bygglov

Då ett entrédörrsbyte generellt är en bygglovspliktig åtgärd och en bygglovsprocess ofta drar ut på tiden erbjuder vi skräddarsydda lösningar där vi kopierar den ursprungliga dörrens utseende. På så vis sker ingen fasadförändring och inget bygglov krävs. 

Vi har därför specialiserat oss på att bygga in modern teknik i dörrar med den ursprungliga dörrens utseende för att slippa den krångliga bygglovsprocessen. Vilket gör att du får en starkare och tryggare entré utan att förlora originaldörrens integritet. 

Kontakta oss om entrépartier