Brytskydd

Sedan starten 1988 har vi inriktat oss på brytskydd/skalskydd, så vi vet att varje byggnad och anläggning har unika säkerhetsbehov. Därför erbjuder vi skräddarsydda brytskyddslösningar för att passa just dina krav och specifikationer. Vi tillverkar och monterar brytskydd på både branddörrar och entrédörrar. Våra erfarna medarbetare samarbetar med dig för att utforma och tillverka brytskydd som är både säkra och estetiskt tilltalande.

Brytskydd till alla dina dörrar

Vi kan anpassa brytskydden för att passa olika typer av dörrar, byggnader och områden, såsom industrier, lagerlokaler, kommersiella fastigheter och offentliga platser. De viktigaste egenskaperna hos våra brytskydd är, förutom deras förmåga att motstå fysiskt våld och intrångsförsök, att även med den robusta konstruktionen avskräcka från försök. Med solida konstruktioner kan vi ge dig den säkerhet och trygghet du behöver.

Frågor om brytskydd? Kontakta oss

Efter många tusentals monterade brytskydd med nöjda kunder, vågar vi nästan säga att vi är experter på ämnet och kan svara på alla era frågor. Vi hjälper dig att utvärdera dina specifika säkerhetsbehov och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar ditt företag eller verksamhet.