Under många år har vi utvecklat Järvadörren, vårt eget mönsterskyddade varumärke av dörrar med magnetlåsning. Med gedigen erfarenhet inom branschen och av att skapa speciallösningar såg vi behovet av att tillverka en dörr som från början är konstruerad för magnetlåsning och inte är ett eftermontage på en befintlig dörr. 

Framtidens magnetdörr

Vi stolta över att erbjuda skräddarsydda magnetdörrlösningar med vår egen magnet med en garanterad hållkraft av 500 kg, som uppfyller våra kunders unika behov och estetiska preferenser. Våra erfarna medarbetare arbetar noggrant med varje projekt, från design och tillverkning till installation och underhåll. Vi kombinerar modern teknologi med gedigna material för att leverera magnetdörrar av högsta kvalitet och långvarig hållbarhet och låga driftkostnader.

Den största fördelen med magnetlåsning är att den till skillnad från konventionell låsning, med till exempel el-slutbleck eller el-tryckeslås, är att en magnetlåsning är betydligt mer svårmanipulerad. Den kräver inte heller något underhåll vilket leder till minskade servicekostnader. 

Se exempel på olika utföranden i vårt bildgalleri

Kontakta oss om Järvadörren