Elskåpsfronter

Idén till vårt anpassningsbara modulsystem för elskåp – Modul20, föddes av en saknad rauter i ett redan uppbrutet elskåp i en källargång. Vi såg behovet av en säkrare lösning då dessa utrymmen ofta endast är skyddade av enkla masonitskåp som är lätta att bryta sig in i. 

I takt med att fastigheter moderniseras både när det gäller lås- och passagesystem som ofta kräver datauppkoppling och fiberinstallation, så installeras utrustning ofta i dessa utrymmen som också behöver skyddas. 

Modulsystem för elskåp

Eftersom den här typen av utrustning är placerad i väldigt varierande utrymmen behövs en lösning som är flexibel och lätt att måttanpassa för en mängd olika applikationer. Därför är vårt modulsystem framtaget för att kunna anpassas för varje specifik installation. Modulsystemet består av en mängd olika komponenter som alla går att kombinera i obegränsade variationer vad gäller höjd, bredd och djup, bortsett från dörrmodulen som finns i utförandet enkeldörr eller dubbeldörr. Låshuset är avsett för cylinderlåsning.

Konstruktionen är ritad och designad för att vem som helst ska kunna montera elskåpsfronten, utan att behöva någon specialkompetens.  

Kontakta oss om elskåpsfronter